Sivut

tiistai 5. helmikuuta 2019

Runebergia neonvaloissa

Digikausi jatkuu. Parin viime vuoden aikana hehkuvat värivalot ovat olleet kovin suosittuja erityisesti suomalaisten musiikkiartistien promokuvissa. Liekö tähän syynä maailmalla vallitsevat trendit vai se, että kuvat tulevat yleensä samasta studiosta. Itse veikkaan jälkimmäistä.

Päätin myös itse tehdä värikkäitä kokeiluja sillä valojen ja varjojen tutkiminen on aina mielenkiintoista ja avartavaa. Valaistusta on myös helppo hallita kun näin keskitalvella on jo valmiiksi pimeää.

Mallina oli Lidlin runebergintorttu, joka näin Runebergin päivänä on tottakai erittäin ajankohtainen. Kyseinen yksilö ei ollut muodoltaan aivan täydellinen, mutta sopi siitä huolimatta mainiosti kuvattavaksi.



Iloa on myös se, että keittiön kaapista löytyi hienoja lasilautasia Suomen Muurlasta. Tämä otos olisi nimittäin jäänyt todella valjuksi jos tarjolla olisi ollut vain tavallisia posliinilautausia. 

Kuvausten jälkeen tietenkin söin leivonnaisen ja se oli varsin herkullinen, sillä olihan se oikein deluxe-tason torttu.

---

Runeberg torte in neon lights

My digital era continues. Today is Runeberg's day in Finland and it is often celebrated by eating these kind of pastries. 

Colour lights seem to be very popular in photography when it comes to photographing for example music artists. I decided to try colour lights as I like to study illumination and different lights and shadows in photography.

My model was this Runeberg torte which I bought from Lidl. This wasn't a perfect individual but good enough for my purposes. It was good that I had some old Finnish glass plates in my kitchen closet because the plate really made the picture blossom.

After the photo shoot I of course ate the pastry and it was delicious as always. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti