Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtuu

Eletään taas vuoden viimeistä päivää, jolloin on tapana muistella menneitä ja miettiä tulevaa. En kai päivittänyt blogia yhtä usein kuin alunperin oli tarkoitus, mutta alku se tämäkin oli. Taisin kuvata vain 7 filmirullaa koko vuonna ja tämän lisäksi joitakin neulanreikä- ja solarigrafiakokeiluja sekä muutamia digiräpsyjä. Mutta eihän se määrä, vaan laatu kuten sanonta kuuluu. Kaikkia kuvia en tietenkään ole julkaissut, joten seuraavaksi vuodeksi on vielä olemassa melko tuoretta materiaalia ja tietenkin myös arkistojen aarteita. 

Ajattelin ensi vuonna rakentaa pahvisen neulanreikäkameran tilalle hieman jämäkämmän kameran puusta ja kokeilla solarigrafiaa suuremmassa formaatissa kuin vain filmipurkin kokoisena. Tästä siis myöhemmin lisää jos projektit ottavat onnistuakseen.

Tähän loppuun siis pölyisten arkistojen kätköistä uuden vuoden juhlintaan sopiva kuva. Kuva on perinteisestä Turun päivän ilotulituksesta viiden vuoden takaa. Olen muutamaan otteeseen kuvannut saman ilotulituksen ja pyrkinyt aina etsimään jonkinlaisen uuden näkökulman aiheeseen. Tässä tähän menneessä onnistunein. Hyvää uutta vuotta!





---

It's the last day of the year when people tend to memorize past year and plan the upcoming. I haven't written this blog as often as I planned, but at least it got a start. This year I photographed only seven rolls of film, made some pinhole and solargraphy experiments and took some random digital shots. But not the quantity, but the quality as it is said. I still have lots of unseen photos from this year and of course some goldies from my archives. 

Next year I've planned to build a brand new pinhole camera and do some experiments with solargraphy as well. We'll see later how these projects will go.

This picture is from my dusty archives. It's the firework show of annual Turku day from autumn 2008. Happy new year!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti