keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Suomi 100 -kuvakooste

Onneksi olkoon satavuotias Suomi! Tämä päivä vietetään perinteikkään turvallisesti kotisohvilla suomalaista sotaelokuvaa tai illan kättelyrupeamaa katsellen - tai kuka mitenkin. Itsenäisyyspäivää voi myös viettää ilman sen kummempia perinteitä ja muodollisuuksia. Tyyli on vapaa kuten itsenäiseen päätäntävaltaan kuuluukin.

Päätin tehdä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi pienen kuvakoosteen. Maantieteellisesti tässä ei liikuta kovin laajalla alueella, joten mitään koko Suomen kattavaa kansallismaisemien koostetta ei tässä nähdä. Mutta ainakin jotain paikallista elämänmenoa, näkymiä ja vivahteita on filmille tarttunut. En tiedä kuinka hyvin valitsemani kuvat edustavat tämän päivän Suomea tai suomalaisuutta sillä en ole ottanut kuvia juuri sitä silmällä pitäen. Mitään arkistojen pölinää tähän ei myöskään ole laitettu, sillä olen ottanut kaikki kuvat tänä vuonna. Suurin osa kuvista on myös ennen julkaisemattomia.

Merkkivuotta on jäljellä vielä noin kuukauden verran, joten kamerat vireeseen. Miltä sinun Suomesi näyttää?













---

Finland 100 Years -photo collection

Finland turns 100 years today! There are many ways to celebrate this day, but one of the most popular ways is to watch the President's Independence Day celebration gala on television. 

I made a collection of photographs to celebrate this day and year. Here are some local sights I have captured during this year. I don't know how well these represent Finland or Finnish lifestyle nowadays as I haven't really thought about it when I have taken these. But at least it's a collection of photographs taken this year.

There's less than month left this year, so keep your cameras ready and steady.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti