perjantai 1. helmikuuta 2013

Tammikuinen live-iltama

Muutama viikko sitten Turun Klubilla vietettiin bändi-iltaa pakkasen kirpaisemassa yössä. Illan musiikillinen anti koostui neljän paikallisen bändin orkesteroinnista (Reactor, Polar Ends, Molly Grows Up ja Rozzy Randall & The Roller Bastards). Näistä Reactor ja Rozzy Randall olivatkin jo ennalta tuttuja ja olen nähnyt ne yhden jos toisenkin kerran esiintymässä. Molly Grows Up oli vain nimeltään tuttu (mutta yllätti positiivisesti) ja Polar Endsistä en ollut ennen kuullutkaan. Illan aikana sain kuitenkin syventää tietämystäni kyseisestä bändistä sillä paikan päällä esitettiin orkesterin uutukainen musiikkivideo Colours. 

Kameraa en jaksanut raahata mukanani, mutta Reactoria ja Rozzy Randallia olen joskus aiemmin kuvannut ja kenties juuri samaisen tapahtuman aiemmissa versioissa jo vuosia sitten. Koska kuvia ei tämänvuotisesta tapahtumasta ole, päätinkin tehdä pieniä kaivauksia kuva-arkistoistani. Ja kas - löytyihän sieltä eräs kuva vanhalta hyvältä (?) ajalta jolloin baareissa sai vielä polttaa tupakkaa ja tilata itselleen vaikka viisi olutta kerrallaan mikäli jano oli sen mukainen.
Oheisessa kuvassa siis patsastelee Rozzy Randall ja ulkomuistista ajoittaisin kyseisen keikan syksylle 2006. Kuva on skannattu paperivedoksesta vanhalla vähemmän hyvällä skannerilla ja se on myös käynyt läpi kevyen digisävytyksen. Onkohan tuo muuten sama pipo jota Rozzy käyttää edelleen keikoillaan...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti