perjantai 7. huhtikuuta 2017

Valoa ja varjoja

Hetkellisen värikkään kauden jälkeen olen jälleen siirtynyt mustavalkoiseen maailmaan. Kuten aiemmin mainitsin, olen kaivannut valoa ja pitkiä varjoja ja niitä on myös ollut. Nyt varjot alkavat tosin nopeasti taas lyhentyä kun aurinko paistaa päivä päivältä yhä korkeammalta.

Olen kärsinyt pienistä teknisistä ongelmista kun kuvankäsittelyohjelmani päätti lakata toimimasta aivan varoittamatta. Olen poistanut ja uudelleenasentanut kyseisen ohjelman jo useita kertoja, mutta toistaiseksi ongelma ei ole ratkennut.

Olen ollut myös aikeissa uudistaa blogin ulkoasua, koska tuo nykyinen banneri onkin ollut tuossa jo ehkä parisen vuotta ja kaipaisi uudistamista. Uudistus on kuitenkin toistaiseksi jäissä tuon toimimattoman kuvankäsittelyohjelman takia, mutta ainakin ajatuksen tasolla on jo suuntaviivoja. Vanhat ja ikityylikkäät italialaiset elokuvajulisteet ovat ainakin olleet inspiraation lähteenä.

Tässä näkymiä maaliskuulta ja hieman helmikuunkin puolelta.


---

Light and shadows

After a short colour photography period I'm back in b&w business! As I mentioned before, I've been waiting for the sun and long shadows and that's just what I've got. From now on shadows will become shorter as the sun will shine higher every day.

There have been some technical problems as my image manipulating software didn't start anymore. I have removed and installed it several times, but it still doesn't work.

I'm also about to make a new layout for the blog as that green banner has been there for already few years or so. But now this renovation doesn't go on because of the nonworking software. At least I have some ideas and the ever stylish old Italian movie posters are my source of inspiration.

Here's some views from March and February.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti