Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

Pasilan ja Kallion välissä

Tervehdys taas pitkästä aikaa! Pitäisi kehittää pari filmirullaa tässä lähiaikoina, mutta sitä ennen voisin laittaa arkistoistani jotain kivaa. Olen myös muuttanut sivun ulkoasua hieman, joten punavihersokeille vähän myös uutta silmäkarkkia.




Kävin marraskuussa Helsingissä ja kiertelin samalla myös Pasilan kauniissa maisemissa. Näkymät tulevat varmasti muuttumaan lähivuosina sillä tuolle jättimäiselle nykyään tyhjälle ratapihalle on suunniteltu oikein pilvenpiirtäjiä ja kaikkea muuta mielenkiintoista. Kuva saattaa hieman valehdella sillä nuo ratapihan maisemat on kuvattu superlaajakulmalla, mutta siitäkin huolimatta alue on suuri. Otin kuvat ratapihasta Pasilan sillalta ja pudotus tantereeseen on myös aivan liian suuri kaikille korkean paikan kammoisille ja muillekin. Katsopas vaikka kuinka pieniä nuo aseman vierellä olevat autot ovat.







Kalliossa oli myös kadoksissa valkoinen kissa. Toivottavasti löysi takaisin kotiin. Helsinki on kyllä mukava paikka vierailla kun siellä on niin paljon kaikenlaista nähtävää ja valokuvattavaa. 

Voisin muuten ehkä laittaa joskus parit kuvat veljeni häistä tänne... Nehän olivat siis jo tammikuussa.



----

Between Pasila and Kallio

Long time no see! I should develope two film rolls, but before that I post some random photos from my archives. As you can see, I've changed the layout a little bit, so here's some eyecandy for all you red-green colourblinds.

I visited Helsinki last November and so I photographed some views in Pasila in the same visit. This view is going to change quite a lot during the decade, because they are going to build some skyscrapers and other interesting stuff here. That empty area is really massive and there used to be a railroad yard before.

There was also a white cat missing in Kallio district. Hope it was found back home. Helsinki is a really nice city as there is a lot to photograph and other activites.

Hmm.. I think I could put some pictures from my brothers weddings here some day. They were already on January.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti