torstai 13. kesäkuuta 2013

Pinholedayn satoa

Maailman neulanreikäkuvauspäivää vietettiin huhtikuun lopussa ja kävin itsekin nappaamassa sillon kolme kuvaa. Minun piti laittaa kuvat tänne jo paljon aikaisemmin, mutta tietokoneeni oli hetken aikaa poissa pelistä virtalähteen hajoamisen takia ja tässä välissä on ollut vähän muutakin ohjelmaa. Lopulta koko homma on jäänyt vähälle huomiolle, enkä muutenkaan ole ollut koko blogin kanssa tekemisissä ainakaan kuukauteen. Mutta nyt ajattelin taas lisäillä joitain kuvia, joita on kertynyt hiljalleen.

Pinholedayn galleriaan laitoinkin jo saman päivän iltana näyttelyyn valitsemani kuvan, joten olet saattanut nähdä sen mikäli olet selaillut galleriaa. Mutta tässä on siis koko kolmen kuvan sarja, jotka olen kaikki ottanut eri neulanreikäkameroilla, joten ne ovat tyyliltään ja perspektiiviltään hieman erilaisia.

Huomasin muuten ehkä noin kuukausi sitten, että Turun sanomien nettisivuilla on saman niminen blogi kuin tämä. Minä en tosin kirjoita sitä. :)

---

World pinhole photography day was held at the end of April. I took three pinhole photographs during the day with my self-made pinhole cameras. My computer was broken for a while and I got some other things to do so this post comes a bit late. I haven't done anything with this blog for a month so from now on I try to write some posts more frequently. If you have browsed the WPPD-gallery, you may have seen the first photo, but here is my entire set of the day.

Last picture was taken in the evening in Turku harbour during the sunset.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti