maanantai 8. helmikuuta 2016

Päivä merellä

Kävin joulun alla eräällä piknik-tason risteilyllä ja tässä muutama kuva menomatkalta. Sää oli kaunis, mutta vastatuuleen puskevan laivan kannella oli niin järkyttävän repivä tuuli, että hyvä ettei tukka lähtenyt päästä. Joku kylmäpäinen kalastaja kuitenkin viiletti samaan aikaan moottoriveneellään ilmeisesti verkkoja kokemaan. Joulukuussa päivä on sen verran lyhyt, ettei paluumatkalla tullut otettua kuvia.

Turun saaristo on varsin kaunis ilmestys, mutta siitä ei satunnaisia laivareissuja lukuun ottamatta pääse juuri nauttimaan ellei sattumoisin omista venettä.


---

A day on-board

I was on a boat cruise in December and here are couple of photographs I took. The weather was beautiful, but there was a horrible wind on the deck. Especially when the boat was heading against the wind. It was difficult to stand on the deck when the wind was blowing so much. The day is quite short here in December that I didn't take any photos when arriving, because there wasn't enough light.

The archipelago is beautiful, but unfortunately you don't have much chances to enjoy it, if you don't have your own boat.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti