tiistai 28. heinäkuuta 2015

Rock on!

Sain kehitettyä ja skannattua tämän vuoden Ruisrock-kuvat joitakin päiviä sitten, joten laitetaanpa niistä osa tänne. Tällä kertaa en ottanut kovin paljon kuvia esiintyjistä, vaan ehkäpä enemmänkin kaikenlaisia yleiskuvia. Tähän ehkä vaikuttaa se, että esiintyjälistassa ei ollut juuri sellaisia omia suosikkeja, joita olisin aivan ehdottomasti halunnut kuvata. Mastodonista nyt otin joitakin kuvia ja olikin ihan mukavaa kuvata kirkkaassa päivänvalossa kuin aivan yömyöhään, jolloin kuvien ottaminen on suurista kirkkauseroista johtuen hankalampaa. Oli myös ihan kiva, että kesän ainoat lämpimät päivät osuivat juuri Ruisrock-viikonloppuun, ja tämä ehkä myös näkyi ihmispaljoudessa. Etenkin perjantai oli kovin ruuhkainen.Mastodon.


Olavi Uusivirta.


Pharrel Williams (siellä jossain).


Kingston Wall.


Kingston Wall oli näkemistäni esiintyjistä mielestäni paras, ja tämä olikin se keikka, jota myös eniten odotin. Otin Kingston Wallin keikasta jonkin verran kuvia, mutta valitettavasti pimeässä teltassa otetuista kuvista ei tullut kovin onnistuneita.

Lauantain kotimatka festarialueelta oli muuten melko tuskaisaa, sillä käytännössä koko matkan festarialueelta aina Ruissalon sillalle asti sai kävellä, vaikka menomatka oli taittunut mukavasti polkupyörällä. Ihmisiä oli yksinkertaisesti niin paljon liikkeellä, ettei polkupyörällä vain pystynyt ajamaan. Tämä on melko tyypillistä Ruisrockille kun kymmenet tuhannet ihmiset tunkevat samanaikaisesti itsensä yhdestä ainoasta kapeasta rännistä ulos.


----

Rock on!

I developed and scanned the films with some Ruisrock pictures. This time I didn't take so much pictures of the artists, but more some general photographs. This was also because there wasn't my favourite artists in the program which I definitely would have liked to photograph. Well, I took some photographs of Mastodon and it was nice to take photos in the bright daylight. It was also nice that the only warm days of this summer happened to be during the Ruisrock weekend.

I think Kingston Wall was the best act. I took some photographs of Kingston Wall's concert, but I didn't get so good photographs as the concert was in a dark tent.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti