sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Eduskuntavaalit


Sain skannattua filmin vasta äskettäin, joten tässä muutamia näkymiä eduskuntavaalien tiimoilta. Tyylilleni uskollisena tässä on siis enemmänkin vaalimainontaan ja katunäkymiin liittyviä kuvia ja tunnelmia kuin ihmisiä niiden ympärillä. Näin jälkikäteen ajateltuna kuvista tuli ehkä hieman yksipuolisia niin tyyliltään kuin sisällöltäänkin. Esimerkiksi läheskään kaikkia puolueita ei tullut katettua ja jotkin ehdokkaat tuli useammankin kerran kuviin tavalla tai toisella. Toisaalta olin liikkeellä hieman eri jalalla ja valitsin kuvauskohteeni omien kiinnostusteni perusteella. Samalla tuli tallennettua muun muassa Turun kauppatorin karua nykytilaa.Nyt kun äänet on jo annettu, lupaukset lueteltu ja kansan pariinkin laskeudutaan taas vasta neljän vuoden päästä, niin lohdutukseksi laitan vielä toisenkin vaalipläjäyksen joskus lähiaikoina. Kävin nimittäin nuuhkimassa myös Helsingin tunnelmia eduskuntavaalien aattona.


---

Parliament elections

Today there was parliament elections in Finland and I have been photographing some views through these weeks. I didn't cover all parties, but I took photos of the views which I thought were interesting.

Now when all votes are already given, I'm going to do another post in the future about these elections, so stay tuned.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti